7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet forretninger giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af leveringsmåder. En der er meget almindelig er i øjeblikket afhentningssteder, så du nemt selv kan hente dine varer når du har tid. Denne er jo rigtig fremkommelig, samt typisk endda den billigste slags levering.

Fragtperioden er jo yderst væsentlig om du skal bruge din ordre straks, så derfor er det sandelig passende at man ser tidshorisonten for levering ved det pågældende produkt.

En hel del internet shops præsterer levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, hvilket afhænger af at handlen laves inden et angivent tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne betjent før logistikpersonalet drager hjemad.

En række e-handler i Danmark tilbyder portofri levering, men undertiden er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt pris. Ellers må man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmulighed, der tit – om man befinder sig i Viborg, Haderslev eller Gilleleje – vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Det anbefales at du eftersøger e-butikkens bedømmelser

Det er jo ualmindeligt let gængeligt for alle at finde frem til de bedste priser hos diverse online shops og derved har langt de fleste internet firmaer set sig nødsaget til at reducere salgsværdien på mange af deres produkter – til piger og drenge, og endvidere også til voksne – en hel del, og endda nogle gange sikre gratis fragt.

Trods dette kan det imidlertid vise sig lukrativt at eftergå et par forskellige online outlets efter udsalg inden du køber, så du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.

Man skal imidlertid være årvågen med, at såfremt en forhandler på nettet forhandler deres varer til en udsalgspris der anses for urealistisk lav, kan det for det meste være et signal om en uoprigtig internet virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af et reglement, der bistår os imod uærlige internet virksomheder.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage betalingen over tid.

Før nogen handler på en e-forretning burde de faktisk granske webshoppens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig spændende.

Et andet forslag kunne måske være at efterse om e-butikken er medlem af e-mærket, eftersom det er en angivelse af at online firmaet anerkender de opstillede regler, og at e-firmaet undertiden tilses af sagkyndige der er indført i reglementet på området. Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, ifald du oplever besvær med din ordre. Klik her.

Tilsvarende stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste retningslinjer der har betydning for ordren, f.eks. hvilken returret internet butikken anvender. Her er det ydermere relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan eftervise sin bestilling, om man er på gaveindkøb til en pige eller dreng.

En række internet butikker frembyder levering uden beregning

Trustpilot tilbyder dig de facto udmærkede muligheder for at se nærmere på mange tidligere kunders betragtninger og på grund af dette er det en hjælp, at du tolker e-handlens kritik inden du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder desuden i højeste grad hæderlige løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed. Her møder vi mange netshops som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed burde tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Websitet finansieres af reklameindtægter. Vi har aftaler med utallige online forhandlere når vi publicerer virksomhedernes tilbud, og tjener honorar når de personer vi sender videre fuldfører en transaktion.