7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del e-forhandlere giver nu et bredt udvalg af fragttyper. Førstevalget hos mange er i vore dage pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling lige når det passer dig. Løsningen er nemlig virkelig let, og oftest desuden den billigste leveringstype.

Du bør også udse dig at vælge levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Den viser sig til tider en smule mindre prisbillig, men på den anden side yderst ligetil. Den mest betalelige leveringsmulighed er uden tvivl at hente varerne selv, som jo forudsætter at du har bopæl i kort afstand af e-handlens lager.

Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret så betydningsfuld i tilfælde af at man behøver din pakke straks, så af den grund er det relativt relevant at man undersøger tidshorisonten for levering for det respektive produkt.

En række internet varehuse lover levering på næste hverdag på adskillige varenumre, som påkræver at orden realiseres inden et angivent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få pakken klargjort forinden personalet har fyraften.

En hel del online virksomheder tilbyder levering uden betaling, men ofte er det så nødvendigt at du bestiller for en præcis sum. I øvrigt bør du udse dig den mest prisbevidste leveringsudgave, der ofte – hvad end du er i København, Aabenraa eller Hundested – vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En række e-butikker yder fragt uden gebyr

Det har vist sig at være meget fleksibelt for købere at finde information om priser på diverse netshops og til gengæld har langt de fleste e-forretninger fundet det uundgåeligt at nedsætte udsalgspriserne på deres varer – til juniorer, og desuden også til mænd og kvinder – enormt, og endda nogle gange frembyde levering uden beregning.

Dog kan det immervæk være lønsomt at prøve indtil flere e-handler efter rabat forinden du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at få fat i den laveste pris.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at betale betalingen over et længere tidsrum.

Forud for at folk bestiller i en webshop bør man altid gennemløbe e-butikkens handelsaftale, det er dog bare ikke specielt ophidsende.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er et tegn på at online forretningen opfylder den officielle danske lovgivning, samt at e-forretningen af og til besigtiges af eksperter der kender reglementet på området. Det giver dig mulighed for at få hjælp, såfremt du udsættes for problemer med din handel. Her er et link til mere viden.

Herudover kan det anbefales at kunden er vaks omkring de primære betingelser der gælder for transaktionen, som eksempelvis hvilken bytteret internet selskabet tilbyder. I den relation er det også afgørende, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan vidne om bestillingen, uafhængig om man søger produkter til en dame eller herre.

Bestil til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse

Trustpilot bringer dig sådan set belejlige løsninger til at eftergå en lang række aktuelle kunders domme og derfor tilrådes det, at du tager et kig på webshoppens vurderinger forinden du placerer din ordre.

Facebook resulterer i derudover flere hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. I øvrigt er der en del online forhandlere hvor folk kan registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har samarbejder med mange netshops eftersom vi publicerer butikkernes varer, og modtager kommission hvis en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer en bestilling.