7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste internet virksomheder frembyder nu om dage flere former for levering. Den mest almindelige er i vore dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig i høj grad smertefri, samt tit tillige den mest betalelige leveringsmulighed.

Du kan alternativt påtænke at få det leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Den bliver sædvanligvis en tand mere omkostningsfuld, men tillige usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket står og falder med at du lever lige ved internet selskabets adresse.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig hvis vi har brug for produkterne om få sekunder, og af den grund er det særdeles relevant at vi finder leveringstiden på den pågældende vare.

Flere online firmaer annoncerer 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, men vær opmærksom på at det stiller krav om at handlen laves forud for et fastslået klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren afsendt forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere online webshops frembyder gratis levering, men undertiden kræves det at der bestilles for en konkret sum. Alternativt kunne man gribe den mest letkøbte leveringsmodel, som mange gange – uanset om man bor nær Odense, Lillerød eller Jyllinge – vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Enkelte online webshops byder på levering uden omkostninger

Det har vist sig at være super bekvemt for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt flere internet firmaer i Danmark og altså har massevis af e-forretninger fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på en række af deres produkter – til babyer og børn, og ligeså til voksne – voldsomt, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at sammenligne forskellige internet forretninger efter rabatkoder før du køber, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere prisen over en periode.

Undersøg hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket

Forinden folk bestiller på en online virksomhed kan man for at være sikker kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig morsomt.

Et alternativ kan være at kigge hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en erklæring om at internet shoppen adlyder de danske love, foruden at webbutikken ofte gennemses af eksperter som har indsigt i reglerne. Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du møder udfordringer som følge af din ordre. Klik her.

Udover dette støtter vi at køber er vidende om de væsentligste retningslinjer i forbindelse med transaktionen, til eksempel hvilken byttepolitik netbutikken benytter. I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne påvise ordren, uanset om du shopper til en kvinde eller mand.

Stadig flere køber hos online webshops

Trustpilot bringer dig regulære habile chancer for at beskue forskellige aktuelle konsumenters omtaler og derfor rekommanderer vi, at du verificerer internet selskabets bedømmelser inden du færdiggør din shopping.

Facebook frembringer ydermere uden sammenligning hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af online webshoppens kundefokus. Foruden det ser vi nogle netshops hvor det er muligt at udfærdige en evaluering af virksomhedens service, som også burde benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har faste samarbejder med en gruppe webshops eftersom vi fremviser virksomhedernes tilbud, og modtager kommission ifald en af de besøgende på vores side udfører en transaktion.

Informationer angående produkter og online forhandlere ajourføres rutinemæssigt, men vi kan ikke give garantier imod reguleringer der måtte være foretaget efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.